restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 19 aprilie 2016

,,Zilele Calafatului" se vor organiza 100% ! Ignorati total INTOXICAREA ca ar fi in pericol !

In aceasta seara pe un blog din media on-line
Zilele Calafatului-editia 2016
calafeteana a aparut o intoxicare grosolana cum ca sarbatoarea ,,Zilele Municipiului Calafat 2016 " nu s-ar mai organiza .

TOTAL FALS !
Zilele Calafatului-editia 2016, se vor organiza fara nicio problema dar in conditii mult mai transparente vis-a-vis de sumele alocate de la bugetul local pentru acest eveniment .
 ,,Zilele orasului se vor tine in conditii normale, insa fara cheltuieli inutile ", a precizat consilierul local Dan C-tin Bora.
Contrele din Consiliul Local Calafat au plecat de la faptul ca staff-ul din Primaria Calafat care se ocupa de organizarea acestui eveniment, nu a dat publicitatii nici pana la aceasta data, programul , formatiile care vor participa si partea de cheltuieli care i-ar reveni Primariei Calafat.
Este logic sa ai o adversitate din partea unor consilieri locali de buna credinta care nu vor altceva decat o transparentizare mai mare a modului de cheltuire a banului public .
Dar, pot exista si unii ,,gura casca" care iau de bun doar un titlu alarmant al unui blog fara sa astepte un comunicat oficial.
Oricum, cititorii nostri sunt mult prea inteligenti sa se lase atrasi in asemenea practici de intoxicare grosolana si cu tenta strict politica !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu