restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 13 februarie 2015

Restaurantul-Bar ,,TRESOR" din Calafat, deschiderea de Valentine's Day !

Maine, 14 Februarie 2015 incepand cu ora 08.00, la Calafat, in centrul vechi, se va deschide Restaurantul-bar de lux ,,TRESOR", care va aduce un nou concept pe acest segment in urbea de la malul Dunarii.
La ,,TRESOR" calitatea va face marea diferenta!
Aici se va servi cea mai buna cafea si derivate din aceasta, bauturi originale, meniuri alese traditionale, toate intr-o ambianta mirifica.
Mai mult, incepand cu data de 16.02.2015 Restaurantul-bar ,,TRESOR"  va introduce si un deosebit ,,meniu al  zilei" care va putea fi comandat la domiciliu , la servici, sau se va putea servi chiar la restaurant.  
Imobilul care gazduieste restaurantul si care a fost construit in perioada interbelica, cu o arhitectura interioara si exterioara deosebita ,  a fost cumparat in 2014 de o familie extraordinara de intreprinzatori  locali si mai apoi complet renovat si amenajat in stil clasic baroc. Acesti oameni au facut o adevarata bijuterie din vechea locatie peste care patina timpului isi lasase urme adanci dar care pastreaza si acum ceva din farmecul vremurilor boeme de odinioara. Pentru a desavarsi complet stilul clasic baroc al restaurantului, proprietarii au achizitionat mobilierul interior exclusiv din Italia, unde au beneficiat si de consultanta de specialitate din partea magazinului. Pe langa mobilierul de calitate si materialele folosite la amenajarea spatiului interior sunt din gama Premier-Lux , un aspect important ce denota din partea proprietarilor un respect deosebit pentru viitorii clienti care vor trece pragul acestui restaurant. Locatia este structurata pe doua nivele, parter si etaj. La parter va functiona barul de zi iar sala de la etaj a restaurantului va fi folosita exclusiv pentru evenimente deosebite. Aceasta locatie  care cu siguranta va fi etalonul bunului gust, al rafinamentului si al serviciilor ireprosabile va oferii clientilor o gama de meniuri mult diversificata peste ceea ce este in momentul de fata la Calafat, la preturi fara concurenta.
PS. Adevarul de Calafat ureaza proprietarilor, deplin succes al afacerii si clienti super multumiti asa cum numai ei stiu sa o faca !

3 comentarii:

  1. FELICITARI !!!
    SI ASA SE RAMOLISERA TOATE BARURILE DIN ORAS DATORITA ZGARCENIEI PATRONILOR CARE AU VESELA DE PRIN ANII '90

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua!
    Nu credeam ca am sa scriu vreodata vreun comentariu depre ceva sau cineva , dar de data aceasta o fac cu voia dvs si sper sa il publicati.


    Doamne cat de bine gatesc !!!!!!!
    Pizza este fenomenala si extrem de mare iar meniul zilei demential !!!!
    de ex ditamai ciorba de la meniu este 5 lei iar felul doi este doar 7 lei si daca vrei desertul (placinta, clatite, etc) mai dai 2 lei , dar totul este preparat acolo. Nu iti dau la meniu prajituri chimicale de 0.3 bani cumparate de prin en grossuri insalubre cum fac altii care au si ei meniuri ale zilei
    Si chestia cea mai tare , preparatele arata exact ca in pozele din meniul de la masa
    NOTA 10 + pentru instalatia care trage fumul din bar, la ceilalti razmi bicicleta de fum la cat de dens este .
    Eu si prietenii mei recomandam acest restaurant cu cea mai mare incredere.
    Doar vizitandu-l va veti convinge cu adevarat !

    RăspundețiȘtergere
  3. Păi dacă OK-iul s-a transformat in "NONOAȚĂ"...BRAVO TRESOR!!!

    RăspundețiȘtergere