restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 3 noiembrie 2017

Primarul Calafatului, Lucian Ciobanu, refuză să aducă patinoarul promis copiilor ! Dezamăgire totală și de acum încolo toată presa locală împotriva sa !

Vom reveni cu un articol extrem de
incendiar despre corupția din Primăria Calafat și jaful din Bugetul local aflat la cheremul unor iresponsabili.
Este imposibil să convingi un primar croit să nu facă nimic pentru comunitatea care din păcate la ales, cu vorbă bună și cu discuții civilizate.
Am încercat ca să nu fim acuzați de rea credință, dar nu se poate.
Noi, cei de la Adevărul de Calafat suntem dovada cea mai elocventă că fără absolut niciun interes obscur ci doar cu dorința de a aduce copiilor din Calafat o imensă bucurie în această iarnă,  am crezut în cuvântul unui ,,primar" că propunerea cu patinoarul se va concretiza 100%.

PS.  In numele deontologiei bine cunoscute, ziarele Adevărul de Calafat, Realitatea Dunăreană,  Calafatul.ro și altele fidele intereselor legitime ale calafetenilor, vor prezenta de acum înainte absolut toate neregulile din Primăria Calafat și toate informațiile care ne vin din interiorul instituției, care nu sunt puține.

REȚINEȚI :
ABSOLUT TOȚI CONSILIERII LOCALI  ( PSD, PNL și ALDE ) AU FOST TOTAL DE ACORD CU INCHIRIATUL UNUI PATINOAR PENTRU COPII, DE CĂTRE CONSILIUL LOCAL CALAFAT ȘI PRIMĂRIE.
SINGURII CARE AU BLOCAT PROIECTUL AU FOST PRIMARUL ȘI UNUL DIN CONSILIERII SĂI DESCOPERIT CU INCOMPATIBILITĂȚI DE CĂTRE INSTITUȚIILE STATULUI .

4 comentarii:

  1. Copiii mai rămăseseră nebatjocoriți de primar că în rest își bate joc de toată lumea care îi acceptă apucăturile. Rușine dacă ai de unde să ceri

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu are bani de patinoar, dar are bani sa pună statui prin parcuri în loc sa astupe gropile , ca seara Îți rupi picioarele pe la Debarcader.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu are bani de patinoar, dar are bani sa pună statui prin parcuri în loc sa astupe gropile , ca seara Îți rupi picioarele pe la Debarcader.

    RăspundețiȘtergere