restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 16 septembrie 2017

ALERTĂ :Tonomatele de cafea mobile sunt adevărate focare de infecție ! Garantarea infecției este 100% ! AICI DOVADA !

Zilele acestea am primit pe adresa de mail a
redacției Adevărul de Calafat mai multe sesizări, însă una dintre ele a fost cu adevărat revoltătoare deoarece conținea atașate și fotografii doveditoare.
Informația se referea la tonomatele de cafea care prin operațiunea de ,,curățare" la fiecare încărcare de către agenții firmei
care le deține, devin adevărate focare de infecție 100%.
Mai precis, lavetele de burete cu care agenții acționează pentru a curăța recipientele care conțin ingredientele necesare preparării cafelei la tonomat sunt extrem de mizerabile, practic sunt așa de împuțite încât mizeria din ele acoperă în totalitate culoarea inițială a lavetei.
Iar apa cu care se umplu rezervoarele acestor tonomate este sub orice standard de minimă calitate, ea fiind luată din instalația stradală sau de la fântâni declarate de Primării ca focare de contaminare cu nitriți și nitrați peste limita legală admisă.
Așadar, durerile de stomac pe care le invocă majoritatea consumatorilor de astfel de cafele preparate la tonomat, imediat după ce au servit un astfel de produs, sunt 100% provocate de igiena inimaginabil de precară practicată de agenții firmelor care dețin astfel de aparate.
Dacă țineți la sănătatea dumneavoastră, EVITAȚI să consumați cafea din aceste adevărate focare de infecție dovedite, tonomatele de cafea mobile. 

Un comentariu:

  1. Corect.
    Nu am auzit de niciun control al OPC la wc-urile astea de cafea.
    La Calafat opcistele nu fac absolut nimic iau doar salariul și atât.

    RăspundețiȘtergere