restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 14 mai 2017

Comisie de anchetă și un expert pirogen va veni luni la Calafat pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs incendiul de la Piața ,,bulgarilor "

Adevărul de Calafat așa cum v-a promis vă
Comisia ISU DOLJ  la Calafat 
va ține la curent cu cele mai noi știri și dezvăluiri în premieră vis-a-vis de incendiul care a distrus în totalitate Piața ,,bulgarilor " , o investiție de 6 miliarde din banii contribuabililor calafeteni, făcută scrum.
O informație în premieră pe care autoritățile locale o țin extrem de dubios la secret se referă la faptul că pe data de 15.05.2017 la Calafat va sosi un expert pirogen însoțit de o comisie de anchetă   pentru a investiga la fața locului incendiul de la Piața  ,,bulgarilor ".
Pe această cale dragi cititori va asigurăm ca atât ziarul Adevărul de Calafat cât și o altă publicație importantă din Calafat dețin informații bombă care vor fi publicate în funcție de concluziile raportului ce va fi întocmit și a cercetărilor Parchetului.
Nu vom permite sub nicio formă ca cei vinovați clar de producerea acestui incendiu să stea liniștiți considerând că incompetența lor e mai presus decât inteligența noastră și că astfel pot da foc Calafatului și mai ales zecilor de bugete care le-au trecut și din păcate încă le mai trec prin mâinile lor.
Țineți aproape, mâine va apărea o Dezvăluire BOMBĂ !!!

Un comentariu:

  1. Felicitări de la comunitatea calafetenilor din Italia fiindcă sunteți singurii curajoși care ne spuneți adevărul despre întâmplările mai delicate din Calafat!
    Să nu vă lăsați intimidați dragi prieteni și să respectați blazonul din titlul acestui site!

    RăspundețiȘtergere