restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 13 martie 2017

Anexa Caminului cultural din satul Basarabi renovata cu 1,4 miliarde, interzisa spre inchiriere satenilor de catre reprezentantii Primariei din sat

Imagini pentru caminul cultural basarabi calafat
Caminul Cultural sat Basarabi
De curand cetateni ai satului Basarabi ne-au sesizat cateva probleme grave care se petrec pe plan local, una dintre ele se refera la o anexa a Caminului Cultural care dupa ce a ,,inghitit" aproape 1,4 miliarde de lei pentru renovare in 2015, acum este interzisa la a fi folosita in scopul pentru care a fost construita.
Se pare ca unii reprezentanti locali se considera vatafi peste acest sat si nu se sfiesc sa il considere ca fiind propria lor feuda unde fac ce vor cu bunurile comune ale obstei.

Astfel, diferite cereri indreptatite de inchiriere ale acestei anexe, venite din partea unor cetateni din satul Basarabi pentru mici evenimente familiale( botez, parastas e.t.c) au fost refuzate categoric, practic reprezentantii Primariei Calafat intrand in aria abuzului in serviciu si exercitarea cu rea credinta a atributiunilor din fisa postului.
Ziarul Adevarul de Calafat face pe aceasta cale un apel catre reprezentantii Primariei Calafat pentru intrarea in normalitate in ceea ce priveste accesul cetatenilor la bunurile comune in limitele legale.
Vom reveni daca situatia nu isi gaseste rezolvare imediata si transparenta cuvenita...
Asteptam la rubrica de comentarii sau pe adresa de mail un comunicat oficial din partea Primariei Calafat vis-a-vis de acest subiect.


Un comentariu:

  1. Pentru a-mi exprima opinia in aceasta cauza am nevoie de unele lamuriri, adica:1.-anexa de care se face vorbire este una si aceeasi cu ceea ce s-a numit inainte de 1989 "Teatrul de vara"?: adica acea constructie situata in spatele caminului cultural?; 2.Caror autoritati locale s-au adresat cetatenii satului Basarabi(ma refer la autoritati competente administrativ}, in ce au constat cererile si care au fost solutiile date?Va rog respectuos sa detaliati pe viitor astfel de anunturi pentru a fi intelese in sens constructiv.

    RăspundețiȘtergere