restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 27 iunie 2016

CIRCUL continua la Primaria Calafat si dupa aceste alegeri . Cat de mare o fi Gradina Domnului ?

Azi 27.06.2016.
Ora, 13...ceasu' al rau .
Casa de Cultura Calafat.
Programata Ceremonia de investire a noului Primar al Calafatului si al noului Consiliu local.
Upssss...in loc de ceremonie iese CIRC fara bilet de intrare insa cu spectatori in sala mare a Casei de Cultura.
Motivul ? 
Cine sa fie viceprimar al Calafatului ?
Motivul ?
Oala ,,Primaria", sa aiba un ,,capac" viceprimar, etans fara gaura de evacuare a ,,aburului" spre eventuale ,,hote" .
Ceremonia boicotata la maxim prin neprezentarea in sala a majoritatii viitorilor consilieri, desi viitorul Primar ii astepta pe scena incravatat saracu la +38 grade C...
Cine se astepta ca dupa aceste alegeri circul la Primaria Calafat va lua sfarsit si se va incepe o noua era a colaborarii, ete ca  s-a inselat amarnic...mai, mai ca si noi eram cat p'aci sa credem in idee :)
Amfitrionul s-a retras dezamagit.
Sala murmura si ea dezamagita si pe ei ,,consilierii" platiti cu 700 de lei/luna ii doare in cur si poate nici acolo...sunt de negasit, s-au ascuns.
Urmarea ?
Mai vedem pe joi sau pe vineri ...

PS. Mai flacai...Calafatul ,,arde" si voua va arde de scarpinat ?!

miercuri, 22 iunie 2016

S-a redeschis piscina celebrului Hotel Amfiteatru din Calafat ! Distractia verii si bronzul de concediu incep AICI !

Calafatul din fericire este detinatorul unei investitii de anvergura in
Hotel Amfiteatru Calafat
domeniul hotelier a marelui fotbalist al ,,generatiei de aur", Gica Popescu .

Calafeteanul Gica Popescu si-a pus amprenta pe orasul natal atat prin faima care i-a adus-o prin prestatia sa de eminent fotbalist cat si prin construirea unui mare si fastuos hotel, celebrul Amfiteatru.
Piscina Hotel Amfiteatru Calafat
Hotelul Amfiteatru dupa o perioada mai nefasta pricinuita de regretatele evenimente din viata marelui fotbalist, renaste in aceste zile iar actualii administratori promit ca in scurt timp hotelul va fi reimprospatat ca aspect prin revopsirea totala de catre o echipa de alpinisti care va veni la Calafat saptamana viitoare.
Deocamdata s-a facut un mare pas prin redeschiderea mult asteptatei piscine acum 4 zile iar numarul extraordinar de mare de tineri care au luat cu asalt locatia spune totul despre aprecierea de care se bucura Amfiteatru !
Desi hotelul a functionat mereu la capacitate maxima din p.v. al cazarilor, anul trecut partea de terasa si piscina din curtea interioara a hotelului nu a functionat.
Piscina este dotata cu pompe de filtrare a apei de ultima generatie iar verificarea calitatii apei se face zilnic de catre personal specializat.
Intrarea la piscina este de 10 lei, iar preturile de la bar si restaurant sunt mai mult decat acceptabile.
Administratorii Hotelului Amfiteatru va asteapta in fiecare zi pentru a va oferii o atmosfera asemeni celei de pe litoral intr-o curatenie desavarsita si cu personal amabil !
NU UITATI : Bronzul pentru concediul de pe litoral, incepe la Amfiteatru Calafat !

vineri, 17 iunie 2016

Primaria Calafat isi bate joc de tot ce inseamna idee de turism la Calafat

Ridicata in discursuri la grad de solutie salvatoare a Calafatului de
Bascov Calafat 2016
mai toti candidatii la fotoliul de Primar, ideea de turism, a fost atat de degradata si compromisa in ultimii ani de cei care au detinut puterea incat mai ca iti vine sa-i dai drq si sa-i lasi in taraneala lor de incuiati. Numai ca noua ne pasa de Calafat si culmea, noi suntem singurii fara gram de interes financiar, nu cum sunt altii care se intrec in a pupa dosul celor care se afla la butoane ca tot, tot or prinde si ei o bucatica din cascavalul banilor publici din Bugetul Local .

A venit vara si ce sa vedeti dragi cititori, simbolul turismului din Dolj, Bascovul, este lasat nepasarii de catre administratia locala calafeteana, care o fi aia,  iar investitorii care au concesionat sectoare de plaja acolo sunt intr-o mare si justificata disperare deoarece trogloditii din Primaria Calafat i-au abandonat total si nu le ofera nici cea mai mica utilitate, nici apa curenta, nici curent electric, nici toaletarea pomilor din zona , nici nu taie iarba, nici asfalt pe drumul de acces catre acest mirific loc, nici nu repara gardul de metal care delimiteaza plaja de zona de acces, stalpii de iluminat candva pusi de Primarul Bobolicu stau indoiti ca niste trestii si in paragina, absolut nimic .
Mai nou, in seara zilei de 15/16 iunie 2016, unui investitor din zona Bascov, care pune cu adevarat suflet in afacerea lui de pe plaja, i s-au furat 3 sezlonguri si asta datorita faptului ca Primaria Calafat nu ofera paza in nicio parte a Calafatului sau a localitatilor apartinatoare, la noi cei indrituiti sa faca asa ceva sunt niste ,,domni" , nu-i dai nici cu biciu jos din masinile de patrula.
Acum spuneti dvs. cititorii nostri:  suntem noi nebuni ca ne luam de ei non-stop in mod total justificat sau ei sunt niste derbedei care reusesc de fiecare data sa ne amageasca si sa ne duca cu vorba , degradand Calafatul la un stadiu in care niciun razboi nu l-ar aduce ?
Stiti ceva ? ...astia sunt ca boii, boii pe care poti sa-i omori cu paru si nici de-ai drq nu-i scoti din pasul lor ?!
Si totusi boii asa cum sunt ei, prin pasul lor molatec, avanseaza, merg inainte, in schimb euglenele astea merg si ele, dar in spate...

PS. 
Desi nu am facut gram de campanie electorala pentru absolut niciun candidat din motive lesne de inteles, noi i-am avertizat pe noii alesi ca adevarata campanie electorala in presa, cel putin din partea noastra incepe dupa alegeri si tine fix 4 ani !
Nu uitati : Un lucru care incepe bine se termina bine, dar un lucru care incepe prost se termina si mai prost !...acum voi alegeti varianta care va convine !
Apropo, singura noastra speranta se leaga de tanarul viceprimar Cosmin Catrina care ne-a promis faptul ca va marsa la ideile propuse de noi, cat si la altele venite din partea societatii civile si a investitorilor din acea zona, din prima zi in care isi va prelua mandatul.
Revenim cu poze care sa arate dimensiunea dezastrului de la Bascov .

sâmbătă, 11 iunie 2016

Luci, pleacă cu dreptul și dă-ne motive să credem că vei fi Primarul pe care-l aștepta Calafatul !

Pe 5 iunie Calafatul si-a ales Primarul în persoana d-
lui Lucian Ciobanu (PSD), un candidat se pare deschis către dialog și conlucrare, lucru de care comunitatea a cam fost văduvita în ultimii ani.
Lipsa de conlucrare dintre vechea administrație și societatea civilă pe de o parte și presa locală pe de altă parte a târât Calafatul intr-un permanent război de gherilă, război care până acum nu a avut niciun câștigător ci mai degrabă a perpetuat o stare de ambiții și conflicte sterile intre principalii combatanți.
E bine de reamintit că nimeni nu a câștigat vreodată războiul cu presa ci dimpotrivă.
La Calafat semnalele par deocamdată pozitive în ceea ce priveste modul de lucru pe care ar intenționa sa-l promoveze noul Primar ales și datorita acestui fapt îi cerem în mod public dlui Luci Ciobanu să ne dea urgent motive sa credem că este Primarul pe care îl aștepta Calafatul !
După cum știți Adevărul de Calafat nu a făcut campanie pentru niciun candidat de la Calafat ci a preferat să îi crediteze pe toți cu șanse egale., considerând ca cetățenii sunt cei care trebuie să aleagă dată fiind situația mai deosebită a urbei noastre. 

luni, 6 iunie 2016

Noul Consiliu Local Calafat 2016-2020 in format 8-6-3.Niciun partid nu are majoritate simpla.

PSD                                                             ALDE                                                                PNL
Draghici Radu                                    Petre Traistaru                                        Mituletu Dorel
Trocan Cornel                                     Leontin Afrenie                                      Vasile Adelica
Ionescu Gratiel                                   Cosmin Catrina                                     Usurelu George
Lalescu Merodona                                                                                                 Pasca Liviu
Mungiu Titu                                                                                                              Rusu Viorel
Petre Petrica                                                                                                             Balaci Gheorghe
Rosu Sandu
Ivantu Dumitru

Lucian CIOBANU(PSD) este noul Primar al Calafatului

Si la Calafat fotoliul de edil sef este castigat de PSD !
Lucian CIOBANU (PSD) a castigat functia de Primar al Municipiului Calafat, el urmandu-i la conducere fostului Primar, Mircea GUTA (doua mandate),care a castigat aceasta functie cu 8 ani in urma candidand din partea PNL.
Si Consiliul Local este dominat de PSD unde detine 8 consilieri locali fiind urmat de catre PNL cu 6 consilieri locali si ALDE cu 3 consilieri .
Niciun partid nu a obtinut majoritatea simpla de 9 consilieri, rezultatul fiind cel al unei viitoare aliante mai mult ca sigur PSD-ALDE pentru a trece proiectele propuse.

sâmbătă, 4 iunie 2016

INCREDIBIL: Traistaru,Ciobanu,Mituletu si Bora la egalitate ca intentie de vot la sfarsitul Campaniei Electorale !



Adevarul de Calafat va dezvaluie in premiera cel mai mare secret din culisele staff-urilor de campanie a celor 4 candidati, secret care le da insomnii si care ii face sa lupte cu maxima disperare in duminica alegerilor pentru a-si mobiliza electoratul la vot :
TRAISTARU , CIOBANU , MITULETU si BORA , conform tuturor analizelor si sondajelor reale, termina Campania Electorala la egalitate ca intentie de vot, nimeni neputand da un castigator anticipat pentru functia de Primar al Calafatului .
Toate asa zisele sondaje prezentate de anumite ,,fituici" on-line din Calafat sunt pure intoxicari cu scopul vadit de a insela electoratul...numai ca lumea s-a mai desteptat si de obicei cei ce citesc on-line-urile calafetene s-au convins ca pe Adevarul de Calafat li se spune doar adevarul si se demonteaza toate diversiunile care au menirea sa induca eroare, mai ales ca in spatele lor se afla persoane de o probitate morala indoielnica.

vineri, 3 iunie 2016

Operațiune fără precedent a serviciilor în ziua alegerilor.SRI, DIPI si DNA cu ofiteri si agenti sub acoperire pe teren .

Alegerile locale - ediția 2016 - vor fi cu totul și cu totul speciale. Pe
 
lângă legea electorală care a dat impresia de blocaj total chiar când era nevoie de publicitate maximă pentru prezentarea ofertelor electorale. La astea se adaugă și constrângerile financiare care au făcut ca partidele și candidații să apeleze la artificii nu întotdeauna în conformitate 100% cu legea.
Surse judiciare și nu numai susțin ca pentru ultima saptamana de campanie electorala si cu precadere in ziua alegerilor s-a făcut o mobilizare totală în cadrul serviciilor. Nu este vorba doar de Poliție sau Jandarmerie care vor acționa oricum cu efective sporite dat fiind gradul de alertă specific unor asemenea zile, ci și de ofiteri si agenti sub acoperire ai SRI și DIPI plus sporirea prezenței în serviciu a poliției judiciare a DNA.
Mai multe zeci de dosare aflate în lucru cu ocazia acestor alegeri locale merg spre finalizare chiar în ziua votului astfel de mișcările celor implicați sunt monitorizate. Dată fiind miza uriașă în cazul unor primării, dar și negocierile ulterioare pentru formarea consiliilor județene sunt așteptate ”mișcările riscante” ale celor interesați.
În cazul primăriilor problemele mari apar în ziua votului, în timp ce la consiliile județene ”problemele” apar ulterior în cadrul negocierilor dure pentru șefiile acestora.
La Calafat deja sunt vizate,spun sursele noastre,  un numar de 7 persoane pentru care exista indicii rezonabile ca pentru a influenta votul pentru anumiti candidati folosesc si alte mijloace, altele decat cele legale.
,,...exista o persoana din staff-ul unui partid identificata ca ,,pivot de campanie", care pe parcursul campaniei electorale, desi are o singura masina personala, a folosit mai multe autoturisme pentru deplasare la anumite adrese de pe raza municipiului, in interes electoral. La adresa sa exista si alte indicii sustenabile.", ne-a declarat o sursa sub protectia anonimatului.