restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 7 februarie 2016

Justitiarul Dan Bora intra in ,,arena" oficial, cu tolba plina de sageti dedicate in exclusivitate actualei administratii a Calafatului !

Azi, 07.02.2016, incepand cu ora 10.00, in sala
mare a Casei de Cultura Calafat , candidatul Miscarii Liberale,  prof. Dan C-tin Bora si-a lansat candidatura la functia de edil al Calafatului in prezenta presedintelui partidului de la nivel judetean, ing. arh. Horatiu Buzatu, al omului de televiziune Mihai Firica si a altor invitati de o inalta tinuta morala si profesionala.
Evenimentul a debutat sub auspicii foarte bune, candidatul Dan C-tin Bora exprimandu-si deplina recunostinta pentru cetatenii prezenti in numar mare la acest eveniment , cetateni veniti din pura simpatie si dornici de o schimbare radicala la nivelul administratiei calafetene, nu ca in alte cazuri, adusi pe caiet de catre sefii de la ,,ajutorul
social" din Primaria municipiului sau sub imperiul amenintarilor .
Luarile de cuvant au fost dominate de mesajul extrem de taios si cu tinta fixa la adresa actualei administratii, sustinut de fostul primar al Calafatului, dl. ing. Petre Traistaru, invitat special al acestui eveniment.
Candidatul Dan C-tin Bora a mentinut tonul dat de fostul primar si a aplicat in cuvantarea sa un raid de ,,dusuri" extrem de reci
actualilor actori din fruntea municipiului spre deliciul audientei care a izbucnit in ropote de aplauze .
Programul de administratie al urbei propus de justitiarul Dan C-tin Bora contine o serie de proiecte cu rol benefic pentru Calafat dar si o serie de garantii ca toate actiunile care tin de sarbatori locale sau nationale vor continua in mandatul sau cu o singura modificare esentiala, totul se
va desfasura in cadru absolut legal si extrem de transparent pentru cetateni si interesele municipiului .
Legea ,, parandaratului" implementata in ultimele doua mandate ale baietilor smecheri si care se adresa comerciantilor participanti la festivitatile prilejuite cu ocazia diferitelor sarbatori va disparea complet, iar incasarile si cheltuielile reale se vor face publice in sedinta de consiliu.
,, Eu nu sunt DNA, dar hotii au toate motivele sa se teama de mine ca viitor primar !"  a fost fraza memorabila rostita de justitiarul Dan C-tin Bora in fata celor prezenti.
Evenimentul s-a incheiat cu prezentarea listei de consilieri a Miscarii Liberale filiala Calafat si cu mesajul de lupta pentru viitorul Calafatului si starpirea coruptiei din administratia locala ,garantat 100% de prof. si candidatul  Dan C-tin Bora .

Un comentariu:

  1. Cel mai important lucru este ca Bora Dan este sustinut de binom! Multi stiu ce inseamna asta!

    RăspundețiȘtergere