restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 29 ianuarie 2016

Epoca Fraudală de la Calafat și întemeietorii ei nu se lasă duși decât cu arcanul

Zi de zi, ceas de ceas, la Calafat ca niciunde în altă
parte, se fac și se desfac candidaturi și liste de stai și te gândești : ,,chiar așa o fi de greu sa găsești niște oameni integri și cu gând de muncă pentru acest municipiu ?...sau altu' sa fie profilul căutat ?!"
Dacă ar fi sa nu deținem informații din culisele principalelor două partide, PSD și PNL și am achiesa la toată pleiada de zvonuri care circula în ultima vreme, înseamnă ca ,,lupu" ori a innebunit de tot, ori electoratul calafetean e sado masochist  .
Informațiile la primă mâna din interiorul partidelor spun ca ,,beleaua" cea mare la alcatuirea listelor de consilieri si in special la desemnarea candidatilor pentru postul de primar, o reprezintă Codul de Etica impus de la centru și trasat ca directivă obligatorie din afara tarii.
Normal ar fi ca acest cod sa fie o binecuvântare și nu o pacoste,  dar unii care si-au cuplat buzunarele la conducta banului public și au fost prinși,  nu vor nici de-ai drq sa se dea la o parte și forțează nota atât de tare încât s-ar putea sa nu știe ce ii va lovi și din ce parte.
Gata măi termitelor, Epoca Fraudală trebuie dezintegrata , a venit și rândul cetățeanului de rand sa trăiască intr-un stat de drept unde sa nu-i furați voi banii din impozite, ci acei bani sa se ducă  către educație și sănătate, către infrastructura și investiții.
Au trecut cei 25 de ani, deci un ciclu...voi ce mai așteptați ?
Se pare ca singura cale de înlăturare a voastră și deschiderea către un proces electoral corect, fără liste și carnetele cu bieți oameni cu handicap și netransportabili, este cu arcanul.
Nu-l implorati!
Sunt unele personaje jalnice si disperate maxim in mediul politic calafetean care își negociază fel și fel de combinații fantasmagorice fluturând în vântul cel de pe urma și în acordurile unui ultim cântec de lebădă,  niște carnetele și liste cu oameni și adrese pe care spun ei îi pot manipula oricând intr-o parte sau în alta....hmmm, ăstia n-au aflat nici pana acum că  aerul puterii fără saț și apucăturile de haplea dauneaza grav libertății de orice natură?!
De modul cum se vor duce ostilitățile la Calafat in viitoarea campanie electorală,  în presa on-line, depinde doar de ,,înțelepciunea " cea de pe urma a celor vizati.
Ceea ce vedeți și citiți acum e pistol cu apă vis-a-vis de ce va urma !...totul spre binele cetățeanului și reformarea societății în care ar cam fi cazul sa mai și trăim, zicem noi.
Dar, dacă vouă celor vizați va place în ce hal ați adus Calafatul după 8 ani în care ați avut la dispoziție bugete de milioane de euro și Consilii Locale favorabile , puteți sa va depuneți câte candidaturi vreți ?!...dar ușor,  pe bajbaite sa nu va vadă și sa nu vă audă nimeni, fiindcă veți trezi toți ,,generalii " de artilerie grea care nu au ceva personal cu voi ci cu modul grotesc și bătaia de joc de care ați dat dovadă în ultimii 8 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu