restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

duminică, 24 ianuarie 2016

EDITORIAL AdC: Cineva subestimeaza adversari si se joaca cu focul in politica de la nivel local?! Japitele nu inteleg nici in ceasul al 12-lea mesajul de reformare a clasei politice.VIZIONATI CEL MAI TARE VIDEOCLIP AICI ->

Deși instituțiile statului, in special DNA si ANI, au triat pe buna dreptate din candidații eterni la diferite demnități publice, se pare ca cei care nu au fost atinși de mâna dreaptă a justiției se cred încă  D-zei pe pământ și în special în comunitatea în care trăiesc. 
Așa se face că la Calafat s-au format în ultima perioadă adevărate găști de ,,șacali" care ar vrea sa dețină puterea în special cea financiară,  bineînțeles ilicită și după iunie 2016.
Cel mai elocvent exemplu se află pe partea dreaptă a esichierului politic calafetean unde, deși organizația PNL Calafat in acord si sub parafa organizatiei judetene si-a desemnat in mod statutar cea mai buna varianta ca si candidat la Primarie, în persoana actualului viceprimar Doru Mituletu, totuși unii băiețași subțiri din toate punctele de vedere care nu au mai călcat de mult timp pragul organizației,  fac pe dizidenții și pun la cale  prin diferite locații, un puci .
Ei uită un lucru esențial,  Calafatul e mic și se afla orice !
Mai uita un lucru, acela ca au capul plin de ,,bube" ,
bube de care se știe în anumite cercuri, dar despre care ei în superficiala lor ,,gandire" au impresia ca s-au clasat si secretizat pentru totdeauna cu verdictul ,,Strict Secret ".
Le garantam noi ca nu e așa și o sa vadă la timpul potrivit dacă nu înțeleg că vremea impostorilor și a hoților din banul public iși trăiește ultimele secunde .
Mai mult ca sigur sunt mânați în lupta electorală de catre unii papusari sub pseudonimul de ,,băieți buni, de gașca, buni executanți " , tot acest pompos pseudonim referinduse de fapt la ,,băieți buni de făcut bani ilegal ".
De fapt pentru ei cuvântul ,,cetățean " si ,,bunăstarea comunității " , nu există ?!
Pentru ei BANUL PUBLIC obținut ilicit e literă de lege și nimic mai mult.
Dupa ce cu ,,sudoare" trudesc sa-l faca prin diferite metode de domeniul penalului, incepand cu traditionala metoda a facturilor umflate , emiterea de facturi pentru bunuri care nu se achizitioneaza niciodata, continuand cu incredintari de lucrari contra comision, bonuri de carburant pentru toate neamurile pentru deplasari in afara Calafatului , altele decat cele legate de administrarea comunitatii , achizitionarea de bunuri si servicii de catre sefi din primarie in scop personal dar in contul primariei din banii cetatenilor platiti ca taxe si impozite, afla ca sunt anchetati in diferite spete si incep sa injure in stanga si in dreapta ca nu au fost lasati sa se imbuibeze maxim din banul public .
Gandul lor este exclusiv la jaf, un jaf pe care si-l programeaza dinainte intr-un grup restrans unde cativa devalizatori de meserie si cativa argati de o slugarnicie iesita din comun incearca sa-si autoimpuna legea tacerii indiferent de consecinte.
Un exemplu recent de la nivel local ne-a demonstrat tuturor ca legea tacerii a cam dat-o in bara grav...cunoscatorii stiu #
Ziarul nostru le va da periodic câte un indiciu acestor termite fără saț din care sa priceapă ca ,,jocul cu focul" pe care în inconștiența lor încearcă sa-l facă, s-ar putea sa-i ardă .
Acum ori niciodată este în joc situația dramatică a Calafatului ! 
Nu vorbim doar de lipsa locurilor de munca cauzata de coruptia institutionala in obtinerea unor avize  ci de consecinta cea mai grava, depopularea municipiului . 
Lunar, iau drumul pribegiei catre Anglia si alte tari din UE, zeci de tineri calafeteni cu lacrimi in ochi si sufletele sfasiate de durerea despartirii de familie si locul natal, in cautarea unui loc de munca, dar asta nu intereseaza si n-a interesat pe nimeni din actuala administratie a Calafatului in ultimii opt ani .
Dupa opt ani , desert ramane Calafatul in urma lor si cu toate astea au tupeul si nesimtirea nemarginita sa se autopropuna in continuare  ca unica solutie salvatoare ?!
Acesti ,,baieti buni...de facut bani ilegal" dacă se cred super protejați n-au decât sa încerce apa marii cu degetul...s-ar putea cu ei sa inceapa reformarea mult asteptata a clasei politice, chiar si asa, in ceasul al 12-lea ?!


5 comentarii:

  1. Da.Acei baieti de care corect vorbiti in art au misiunea de a slabi pnl-ul si a incerca o formula pe care v-o trimit in privat pe adresa de mail a ziarului.
    Va rog sa tineti cont de ce va scriu acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se aduna prin casele unora încercând fel si fel de variante pentru a rămâne la ciolan.Incearca sa-i bage pe altui in fata(tot din clanul lor)astia fiind paiete si cu bube-n cap dar saraci cu duhul.Sincer vrem un INDEPENDENT.

    RăspundețiȘtergere