restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 12 august 2015

Nenorocitii de la Compania de Apa Oltenia flegmeaza pe cetatenii Calafatului pentru a ,,n"-a oara iar penala Primarie din Calafat nu ia nicio masura .

Asta seara in jur de ora 23.00 se zvoneste ca ar veni apa si la Calafat dupa o intrerupere de mai bine de 14 ore.Ceva de
Compania de Apa Oltenia-nenorocirea judetului
domeniul incredibilului, a nesimtirii maxime, a sfidarii crase la adresa cetatenilor din Calafat .  In fiecare vara  din ultimii 7-8 ani nenorocitii de la Compania de Apa Oltenia isi bat joc de Calafat fiindca li se permite intr-o complicitate demna de o executie in Piata Publica a capilor celor doua institutii care fura statul, inseala cetateanul si flegmeaza la propriu pe cele mai elementare conditii de civilizatie ce ar trebui sa le acorde cetatenilor care le platesc ca tembelii facturi trucate si impozite .
Cine vreodata in care epoca la Craiova le-ar fi permis japitelor de la Compania de Apa Oltenia o asemenea aroganta si bataie de joc la adresa craiovenilor ?????
Primarita insasi cu mana ei i-ar fi ,,executat" in fata statuii lui Mihai Viteazul pe acesti tembeli iar craiovenii i-ar fi ingropat in pietre de furie.
Fix asa s-ar fi intamplat fara nici cea mai mica exagerare .
La Calafat putorile din Primarie freaca menta la rece si adopta o grimasa de fete neprihanite mai de-ti vine sa le dai un spit in nas si o flegma de marimea meduzei pe ochii aia beliti care vad orice dar problemele Calafatului niciodata . 
Sa fi indraznit nenorocitii de la Compania de Apa Oltenia sa faca asa ceva pe timpul fostului Primar Traistaru ???
Probabil si mai mult ca sigur ca fostul Primar ii gonea de la Calafat cu armata in cel mai fericit caz daca nu cumva ii desfiinta total si le dadea interdictie de a se mai apropia de Calafat cel putin 30 de ani .
Cum au ei norocul ca la Primaria Calafat au de a face cu niste glugi de coceni sfoiegiti ?! 
Vai mama lor de nesimtitii drq din iunie 2016 incolo daca iese primar cine trebuie si merita !

Concluzia zilei: 
Fara sa ne dam seama se pare ca suntem condusi in mare parte de oameni foarte nesimtiti pentru că ei dacă au fost crescuti de alti nesimtiti, într-un mod nesimtit, lor li se pare normal să fii nesimţit.Asa ca situatia acum si in cel putin viitorii 10 ani este fara iesire.

PS. INDEMN CIVIC : ,,Daca pe strada zilele acestea vedeti si recunoasteti vreunul din sefii de la Compania de Apa Oltenia, trageti-va aer in piept cu putere si flegmati-i fara nici cea mai mica jena !...este maximul din ceea ce merita aceste gunoaie care impiedica prin damful lor de neprofesionalism abject, sporirea standardului de viata si in Romania la nivelul tarilor civilizate din UE."

4 comentarii:

  1. firateai dracu de betivani astia de la compania din craiova.
    cine a votat sa dea apa calafatului la imputitii aia transpirati de la craiova sa aiba parte de rahatul din wcurile calafetenilor fix din acest moment adica ora 23.04

    RăspundețiȘtergere
  2. Niște jigodii , toți .

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant articol.... Faza e ca au obrazul gros , poate sunt prea beţi sa citeasca asta , iar primaria....i se rupe !

    RăspundețiȘtergere