restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 11 mai 2015

Zilele Calafatului 2015 au fost organizate la superlativ ! VEZI VIDEO Foc de artificii grandios->

Duminica 10.05.2015 ora 24:00, s-a incheiat la Calafat, cel mai frumos si verde oras din Romania sub 30.000 de locuitori, cea de a 24-a editie a manifestarilor prilejuite de Zilele Municipiului 2015 !
Ca si numar de participanti se pare ca s-a depasit si cea mai optimista estimare a organizatorilor, practic s-a depasit numarul record de 45.000 !
Si de data aceasta organizarea a fost una mai mult decat exceptionala, la final toata lumea incepand cu cetatenii, comerciantii si terminand cu organizatorii fiind multumita de ce a iesit.
Mai mult,anul acesta s-a intamplat un lucru extraordinar !
Fix in secunda in care s-a tras ultima salva din grandiosul foc de artificii , D-zeu a binecuvantat parca aceasta sarbatoare cu o ploaie torentiala care a durat in jur de 20 de minute spre bucuria tuturor participantilor !
A fost clar un semn DIVIN !

NOTA:
Trebuie retinut un aspect foarte important si anume ca orasul Calafat a fost primul oras din Romania dupa 1989 unde s-au organizat manifestari prilejuite de Zilele Orasului, care mai apoi au devenit Zilele Municipiului !
Dupa toate recenziile adunate in ultimii ani de la diferiti oaspeti care au cutreierat Romania de-a lungul si de-a latul ei cu organizarea unor astfel de evenimente artistice, Calafatul a devenit una din cele mai tari si atractive locatii din Romania unde se desfasoara astfel de evenimente !

Urmeaza Tabara Nationala de Folk si Festivalul Roadele Toamnei, evenimente despre care Adevarul de Calafat va publica informatii utile la momentele respective.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu