restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 27 martie 2015

Un bulgar a vrut să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 100 de euro.Falsul a fost descoperit de catre un casier al firmei care administreaza Podul Vidin-Calafat

Un casier din cadrul SC Danube-Bridge Vidin Calafat AD a descoperit cu aparatul de verificare din dotare, ieri-dimineață in jurul orei 9.00, o bancnotă falsă de 100 de euro cu care un cetăţean bulgar intenţiona să achite taxa de pod. 
Respectivul casier a sesizat lucratorii  Politiei de Frontiera, acestia din urma retinand si totodata intocmit dosar penal in cauza .
În urma verificărilor efectuate de polițiștii de frontieră s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul bulgar Peter H., în vârstă de 55 de ani, iar în urma unei duble examinării a bancnotei de catre politisti dupa ce in prealabil falsul fusese constatat de catre casierul SC Danube-Bridge Vidin- Calafat AD, a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice. Bărbatul a fost dus la sediul Poliției, iar la audiere a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă şi că a primit-o în urma unui schimb valutar.

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii tentativă de punere în circulaţie de valori falsificate.

Un comentariu: