restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 18 martie 2015

Campania 6VP : Gunoaie aruncate fix sub ochii gardienilor publici din Calafat

Calafat-centura, gunoaie
Ca in fiecare primavara, vara, toamna sau iarna , autoritatile administratiei publice de la Calafat se scalda intr-un soi de nepasare fata de urbea pe care ar trebui sa o administreze intr-un mod exemplar, mai ca-ti vine sa le dai cu ceva in cap ca la televizoarele de pe vremea raposatului, ca poate ,poate le mai misti cat de cat circuitul responsabil cu simtul raspunderii .
Mai precis, pe terenurile din jurul Calafatului in special pe cele de pe Centura ,,Calea Vidinului " mai multe japite din oras, fiindca cetateni nu poti sa-i numesti , au inceput sa-si aduca gunoaiele din curti sub privirile pasive ale gardienilor publici din Calafat care, intre noi fie vorba, nu au decat o singura misiune ...,, sa plimbe Duster-ul " , ca doar de, nu doar d'aia platesc impozite la stat cetatenii ca sa-si plimbe ei poponeturile  si inca cum ...cu girofaru' aprins ?!
Si folosirea girofarului fie si de o institutie a statului, asa de ,,florile marului " sau de ,, grandomania prostului", fara a fi in misiune, normal , conform legilor in vigoare se sanctioneaza cu amenda, dar la Calafat ce sa vezi ... unii se comporta ca pe mosia lu' tata mare .
Numai anul trecut redactia Adevarul de Calafat a sesizat in nenumarate randuri autoritatile locale cu privire la acest fenomen provocat de taranii cocliti ai Calafatului care nu pot sa se adapteze la niste norme minime de civilizatie, oferind totodata si solutii ieftine pentru stoparea lui (o bariera de teava in lungime de 6 metri sau o camera video panorama montata pe un stalp de electricitate) .
Dar ???...v-ati dat seama, pe o ureche le-a intrat si pe cealalalta le-a iesit .
De ce? ...findca ideea nu era venita de la ei , ci din partea unor cetatenii carora chiar le pasa de curatenia si dezvoltarea acestui oras de la Dunare .
Si daca nu stiati, la Calafat ca in nicio alta parte din tara, orice idee, dar absolut orice idee venita din afara dovlecilor din Primarie nu e buna absolut deloc, ii incurca , e la costurile normale de pe piata, nu umflata de 10-15 ori ca sa le aduca profit , e pur si simplu aruncata la gunoi .
Cu ei (cei din Primaria Calafat)  daca nu joci in ,,Liga spagilor" sau daca nu esti membru afiliat la ,,Federatia comisioanelor " nu ai nicio sansa sa lucrezi, sau sa le sugerezi ceva .Ii incurci.Nu esti de gasca.
Baietii se pare ca nu invata nimic din desantul acestor  zile de la televizor al organelor judiciare ale statului si intind coarda la maxim, intr-o inconstienta totala si demna de mentalul unor oameni nebuni de'a binelea .

Campania ,,6 VINE PRESA" continua ...

2 comentarii:

  1. una buna:
    inainte cand te duceai la primarii si vroiai cu primarul sau vicele, secretara iti arunca pastila cu ,,are audienta, este ocupat dl vice, dl primar"

    acum iti raspunde ,, e la audieri "

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo oamenilor pentru atitudine,sa stiti ca ziarele si blogurile locale sunt monitorizate si cine trebuie sa vada vede !

    RăspundețiȘtergere