restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 28 iunie 2014

Daca te incumeti sa dai cu ,,bumerangul" si nu-ti feresti capul....bp...valabil si in politica calafeteana ?!

Acum o saptamana scriam despre niste jocuri politice ieftine ,pana in 2 lei daca e sa dam pretul corect, la Calafat, prin care niste insi si inse cuprinsi probabil de febra verii au incercat sa-l mazileasca pe prof. Dan Bora din functia de consilier local ,invocand niste fapte de-a dreptul ridicole si lipsite de orice urma de judecata.
Atunci, tot noi scriam ca a te incumeta sa dai afara din partid si mai apoi din Consiliul Local un om de talia si valoarea profesorului Bora, e ca si cum aflat in mijlocul unui depozit de carburant cu o grenada in mana ,i-ai scoate cuiul (,,prietenii" stiu de ce ).
Mai mult ca sigur, multi si-or fi spus in sinea lor atunci : ,,...bai da-l dracu, chiar asa sa fie ?!"
Si ce sa vezi ?
La nici doua zile continuand cu precizie demna de ceasurile elvetiene, chiar pana si la ora aceasta , timpul s-a grabit sa ne dea dreptate .
Mai precis, hotararea de excludere din partid a profesorului si consilierului local Dan Bora,luata in graba si fara fundament ,de catre o parte a organizatiei PDL de la Calafat, a produs amuzament dar si indignare la forul judetean de conducere al acestui partid, cel care da ultimul gir, replica fiind ceva de genul : ,, pana la excluderi de consilieri, mai intai trebuie sa incepem cu sefii de organizatii locale care au scos scoruri slabe la europarlamentare, sa vedem ce facem cu ei "...corect, foarte corect ?!
Si asta nu e tot !...din motive lesne de inteles, Adevarul de Calafat, din respect pentru surse, nu poate dezvalui ce ,,tangou politic fara perdea" se zvoneste ca ar urma ...

PS. In viata politica, sa zicem...la Calafat. Daca sunt interese meschine, inevitabil e ,,razboi" ...atunci, sa fie ?! 
Numai ca unii care toata viata lor s-au limitat sa traga cu arcul in timp ce altii invatau sa piloteze avioane de vanatoare(in politica) s-au trezit asa de sub cerul aproximativ senin sub care vietuiau momentan, ca vor sa incerce o alta ,,arma" , si-au ales...bumerangul ?!
Ce sa vezi? ...asta are o anumita particularitate, uneori decisiva :
,,daca te incumeti sa dai cu el si nu-ti feresti capul...bp" !

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu