restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 14 ianuarie 2013

IMPORTANT : Cardul de Sanatate inlocuieste Adeverinta de asigurat .VEZI AICI detalii importante :

Devenit document obligatoriu de la 1 ianuarie 2013, cardul de sănătate va înlocui adeverinţa de asigurat.

Acest fapt se datorează inscripţionării pe acest instrument atât a datelor medicale ale pacientului, cât şi obligaţia de a prezenta cardul în vederea acordării serviciilor medicale. Cardurile se eliberează pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani şi au o valabilitate de 5 ani, putând fi folosite doar pe teritoriul României. 
După primirea lor de către medicii de familie, care le repartizează asiguraţilor, cardurile pot fi returnate Caselor de Asigurări de Sănătate doar dacă: prezintă defecţiuni tehnice sau erori ale informaţiilor înscrise, dacă medicii de familie constată că unele carduri sunt corespunzătoare unor persoane asigurate care nu se mai regăsesc pe lista acestora. În acest caz, CAS va redistribui cardurile medicilor de familie pe lista cărora se regăsesc asiguraţii.

sursa: ziare.com

vineri, 11 ianuarie 2013

PSD se pregateste de Congresul din Aprilie. Alegerile in teritoriu incep din februarie .

Cel mai mare partid din Romania , PSD , se pregateste de alegeri .
Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca PSD va organiza un congres pe 19-20 aprilie 2013, congres la care sa fie aleasa noua conducere a partidului.
 Aceasta propunere pentru a organiza pe 19-20 aprilie congresul PSD in Bucuresti a fost validata de catre Comitetul Executiv . Pana atunci toate structurile PSD vor avea alegeri si dezbateri prevazute in mod obisnuit. In cadrul congresului se va alege noua conducere pe un mandat pana la alegerile din 2016 .
La Calafat , organizatia municipala a PSD si-a programat alegerile pentru luna lui Februarie data exacta fiind anuntata in curand printr-un comunicat .
Dupa finalizarea alegerilor in judet , spre sfarsitul lunii martie se preconizeaza a avea loc Conferinta Judeteana a PSD unde deasemenea vor fi alegeri atat pentru functia de Presedinte al PSD Dolj cat si pentru Comitetul Executiv si Consiliul Judetean al acestui partid .
PSD Calafat deja a si inceput pregatirile , prima masura si cea mai importanta fiind aceea a strangerii randurilor si a promovarii tinerilor .
In zilele urmatoare PSD Calafat va face cateva anunturi importante prin care va da un semnal extrem de pozitiv in ceea ce priveste atragerea unor noi membrii ,prioritatile , principiile si drumul de urmat in viitor pentru a isi consolida si mai mult pozitia de lider in aceasta zona .
IMPORTANT : Veti putea urmarii imagini VIDEO si FOTO de la Conferintele PSD Calafat si DOLJ , doar pe Adevarul de Calafat in momentul in care acestea vor avea loc .

miercuri, 9 ianuarie 2013

BREAKING NEWS - Ion PRIOTEASA: Îmi voi depune candidatura pentru funcţia de guvernator al viitoarei regiuni Oltenia. Adevarul de Calafat sustine aceasta candidatura !

   Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, lider al organizaţiei judeţene a PSD, şi-a anunţat azi 09.01.2013, intenţia de a candida la funcţia de conducere a viitoarei regiuni Oltenia, în perspectiva reorganizării administrativ-teritoriale a României.
 "Cred că judeţul Dolj, cel mai mare din Oltenia, şi cei aproximativ 200.000 de oameni care mi-au dat votul pentru a fi ales preşedinte al Consiliului Judeţean – de altfel, între cele mai mari scoruri electorale obţinute de cineva în România - mă obligă pe mine să intru într-o competiţie pentru funcţia de guvernator. Eu cred că doljenii şi-ar dori să vadă pe cineva din acest judeţ în fruntea regiunii Oltenia, care va avea Capitala la Craiova. Sigur că o candidatură pentru această funcţie de guvernator va fi luată în discuţie şi de către Biroul Politic Judeţean al PSD Dolj, care îşi va spune un punct de vedere în acest sens. Dar în ceea ce mă priveşte, răspunsul este categoric: «Da, îmi voi depune candidatura»", a declarat Prioteasa, într-o conferinţă de presă.

Acesta explicat şi care ar trebui să fie calităţile guvernatorului: "Cel care va veni aici, pe această funcţie de guvernator, trebuie să aibă un spirit organizatoric foarte bun, pentru că, aşa cum se ştie, lucrurile de început sunt şi cele mai grele. Doi-trei ani de zile va dura până ce lucrurile se vor aşeza şi vor începe să funcţioneze aşa cum trebuie.Guvernatorul, funcţie care practic se va naşte odată cu înfiinţarea regiunilor, va fi ales de către primarii din întreaga regiune şi consilierii judeţeni. Probabil că într-o zi se vor strânge toţi, primari şi consilieri judeţeni, într-o sală mare pentru a alege guvernatorul şi consilierii regionali dintre cei care îşi vor depune candidatura".

Preşedintele PSD Dolj a mai adăugat că acest lucru ar trebui să se întâmple undeva spre lunile de vară, astfel încât în septembrie-octombrie regiunea să poată să înceapă "să se mişte deja".

joi, 3 ianuarie 2013

BREAKING NEWS: EXPLOZIE PUTERNICA in aceasta noapte in Cartierul Cobuz .UN MICROBUZ DE TRANSPORT PERSOANE A FOST INCENDIAT DE O MANA CRIMINALA. VEZI AICI imagini VIDEO in EXCLUSIVITATE de la locul incidentului :

UPDATE :Panica azi-noapte in Cartierul Cobuz din Calafat in perimetrul blocului I5. Un microbuz de transport persoane care facea curse Calafat - Italia dar care de mai bine de doua saptamani era tras pe dreapta din cauza ca avea numerele de inmatriculare provizorii expirate , a fost aruncat in aer pare-se de o mana criminala  in jurul orei 4.00 in parcarea din fata blocului , flacarile ajungand pana la ferestrele oamenilor din blocul vecin .
Explozia a fost extrem de puternica .
Mai multi locatari au sunat la pompieri pentru a anunta acest incident produs in plina noapte .
Pompierii au ajuns promp la fata locului , in aproximativ 7 minute ,interventia durand aproximativ 20 de minute .
Dupa lichidarea incendiului membri ai echipajului de pompieri au trecut la depistarea cauzei acestei explozii .
Cauza ca ar fi fost un scurt circuit la partea electrica nu tine absolut deloc , deoarece masina era stationata in parcare de foarte mult timp .
De mentionat este faptul ca acest microbuz apartinand cetateanului Cristi S. , este cel de-al 3-lea incendiat ,doua in Romania si unul in Roma-Italia .
Adevarul de Calafat va prezinta imagini in exclusivitate de la acest incident petrecut in noaptea de 02/03.01.2013 in jurul orei 4.00 care pare a executie in stil  mafiot si o reglare de conturi dupa toate indiciile ... ora 4.00 spune multe , este ora propice la care se fac cele mai multe spargeri si incendieri fie ca sunt de locuinte , fie ca sunt de autoturisme cum este cazul de fata .


















miercuri, 2 ianuarie 2013

INCENDIAR : Scandalul de la restaurantul RSR ,,regizat " de unii clienti care si-au baut pana si mintile .OPEN barul bata-l vina ...

Scandalul din noaptea de Revelion de la  restaurantul RSR din Podari nu a fost nici pe departe declansat din motivele pe care toate televiziunile s-au grabit sa le prezinte fara pic de responsabilitate si o minima documentare .
Mai toti oamenii zdraveni la cap , care sa recunoastem sunt pe cale de disparitie, si-au pus mai multe intrebari destul de banale  dar care ar fi elucidat imediat  cheia acestui scandal pare-se inventat si provocat datorita unor slujitori practicanti  ai lui Bachus si anume :
1) ,,Cum de nimeni din cei prezenti la acea petrecere de Revelion nu a filmat viermii din celebrele alune de care au tot vorbit , sa recunoastem sub influenta lui Grant's si Ballantines , tinand cont de faptul ca din cei 600 de invitati mai mult de jumatate aveau smartphones-uri de ultima generatie in buzunar ?"
2),,Cum de nici unul nu a oprit o bucata din pestele servit pentru a demonstra OPC-istilor cele afirmate cum ca ar fi fost alterat ?"
3),,Cum nici unul nu a cautat in cosul de gunoi al bucatariei restaurantului pentru a lua o punga goala de la alunele cu pricina pentru a vedea ce termen de garantie au avut ? "
Nu cumva tariful de bun simt de 150 lei /pers. pe care acest restaurant la practicat a deranjat pe alti patroni din Craiova care si-au vazut carciumile goale in noaptea de Revelion datorita nesimtirii crase de a pune preturi de 350-400 lei/pers si astfel ar fi putut plati Revelionul unor trepadusi infiltrati la RSR care sa faca scandal cu scopul vadit de a-l desfiinta pe patronul Costi Gheorghe care nu a pactizat cu ei la MAREA JUPUIALA de Revelion ????

Sunt intrebari care pana acum nu si-au gasit raspunsul si care ne dau de gandit faptul ca acest restaurant vestit pentru petrecerile sale in zona Olteniei a fost victima unor ,,personaje" care au tinut mortis sa isi dea in petic pana si in noaptea de Revelion datorita euforiei dobandite de la OPEN barul care a fost pus la dispozitia celor prezenti , sa recunoastem ,o greseala grava a administratiei restaurantului RSR aceasta decizie de  alcool free.
De mentionat este faptul ca ,Costi Gheorghe  patronul  RSR  si al fostului PALACE actualmente PRESTIGE de pe Calea Bucuresti de langa Kauflland este cunoscut in Craiova si nu numai ca unul din cei mai buni amfitrioni de petreceri ,  locatiile amintite mai sus fiind alese de majoritatea oamenilor  cu staif din Craiova pentru propriile nunti , botezuri , cununii si alte astfel de festivitati .
Costi Gheorghe a declarat că nimeni nu a primit în noaptea de Revelion pește stricat și alune cu viermi ''Scandalul a pornit de la 40-50 de invitați care au băut și s-au drogat, după care au aruncat tăvile cu mâncare pe jos. Nu am putut să mai controlez situația. Nu am mai avut ce face. Dacă interveneam se ajungea la acte de violență. Toate alimentele au fost in termenul de  valabilitate garantat , am facturile '', a declarat patronul restaurantului .
Costi Gheorghe, patronul localului din comuna Podari, a declarat că o să depună plângere la poliție împotriva clienților care i-au distrus restaurantul si care au furat tot ce s-a putut din bucataria restaurantului RSR .


PS . Aceasta intamplare nefericita si clar regizata  , ne poate duce la o singura concluzie pertinenta :
STIMATI OPERATORI DIN TURISM, NU MAI CERETI HOTELIERILOR DIN ROMANIA SISTEMUL ALL-INCLUSIVE ... e o mare prostie . ,,Gradul de civilizatie" al unor romani care din pacate nu sunt putini , nu ne permite FOREVER in Romania acest sistem care se bazeaza tocmai pe civilizatie si responsabilitate din partea turistilor . Deja mari hoteluri din vestite statiuni din Europa iau serios in calcul renuntarea la acest sistem All - Inclusive si ce sa vedeti ...nu din cauza rusilor , albanezilor sau a bulgarilor ,ci tocmai din cauza unor ,,sugative"  Made in Romania ...
Pe de alta parte , daca cel mai frumos si vestit Revelion din Romania , celebrul Vanghelion organizat la Romexpo cu foarte multe formatii de muzica renumite si meniuri alese a costat 150 lei/pers. , asta inseamna ca acest pret a fost cel real pe care un roman ar fi trebuit sa-l plateasca pentru un Revelion reusit ...restul a fost jegmaneala pe prostie ...