restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 2 septembrie 2013

Si Craiova are nervosii ei ?! 15 locatari care stau mai prost cu sistemul nervos cer Primariei stoparea spectacolelor din centru si ameninta cu justitia.Majoritatea covarsitoare nu sunt de acord cu ei si sustin Primaria!


Concert in Piata ,,Mihai Viteazul " din Craiova
Un mini grup de craioveni care  locuiesc in centru si care probabil stau mai prost cu sistemul nervos, cer primăriei Craiova să nu mai aprobe spectacole zgomotoase în Piaţa „Mihai Viteazul“. „Ne rezervăm dreptul de a vă acţiona în instanţă pentru a obţine interdicţia desfăşurării unor astfel de evenimente în imediata apropiere a locuinţelor noastre“, ameninţă aceştia.
Acest minuscul grup continuă protestele împotriva concertelor autorizate de primărie în Piaţa „Mihai Viteazul“ sfidand parerea majoritatii.
În urmă cu o săptămână, 15 craioveni au semnat o scrisoare deschisă către primarul Olguţa Vasilescu, pe care au depus-o la redacţia unui ziar .
Ei de fapt sunt 15 si spun ca vorbesc in numele a 170, curios tupeu ?!
De fapt acesti ,,15" nu urmaresc altceva decat un scandal mediatic cu iz politic cu unul din cei mai iubiti si apreciati primari din Romania,Lia Olguta Vasilescu , care prin readucerea concertelor in Piata ,,Mihai Viteazul" nu a facut altceva decat sa asculte vocea majoritatii craiovenilor care i-au cerut acest lucru in campania electorala .
Decizia total stupida a fostului primar Antonie Solomon de a muta concertele din centru in Parcul Tineretului, a nemultumit majoritatea craiovenilor care la vremea respectiva si-au aratat oprobiul public prin numarul extrem de mic de participanti la evenimentele sustinute in aceasta locatie.
Asadar, stimatii 15 locuitori  care sustin ca sanatatea lor a fost supusa unor ,,atentate" si care doresc sa se puna de-a curmezisul interesului majoritatii craiovenilor si nu numai, au mai multe posibilitati de a scapa de ceea ce noua tuturor ni se pare un lucru normal, dar in niciun caz interzicerea spectacolelor in centru ,fiindca intr-o tara si o comunitate normala, minoritatea se supune majoritatii .

PS.
Primaria Craiova si-a stabilit ca locatie de desfasurare a evenimentelor muzicale Piata ,,Mihai Viteazul", aidoma majoritatii primariilor din Romania, printre care enumeram doar cateva importante: Pitesti, Brasov,Sibiu, Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj Napoca e.t.c.
Ziarul on-line Adevarul de Calafat sustine Primaria Craiova si pe Primarul Lia Olguta Vasilescu in decizia fireasca de a respecta opinia majoritatii si de a mentine ca locatie de desfasurare a concertelor , Piata ,,Mihai Viteazul " !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu