restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

luni, 2 septembrie 2013

Deputatul Claudiu Manda a fost reales vicelider al Grupului parlamentar al PSD

Regulamentul Camerei Deputaţilor prevede ca în prima şedinţa, fiecare grup parlamentar, după constituire, să procedeze la desemnarea conducerii proprii alcătuite din ”lider şi, după caz, din unul sau mai mulţi vicelideri şi un secretar”. Astfel se face că astazi, preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a fost reales vicelider al Gurpului parlamentar al Partidului Social Democrat.
Conform aceluiaşi Regulament, viceliderul Grupului parlamentar: „îl înlocuieşte de drept pe lider în lipsa acestuia sau ori de câte ori este nevoie. În absenţa atât a liderului grupului parlamentar, cât şi a viceliderilor şi a secretarului acestuia, grupul parlamentar decide desemnarea unui înlocuitor pe durata absenţei acestora”.
„Am fost reales vicelider al Grupului parlamentar al Partidului Social Democrat din Camera deputaţilor, iar acest lucru nu poate decât să mă onoreze, dar şi să mă responsabilizeze în acelaşi timp. Sper să îmi duc sarcinile la bun sfârşit în acestă sesiune parlamentară, care se anunţă una foarte importantă, cu multe proiecte legislative decisive pentru viitorul României”, a declarat deputatul Claudiu Manda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu